Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları yararlanma yerına nazaran, rengine bakılırsa evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan model sınıflandırması kötüdaki gibidir

 Buna tahsisat, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine göre

Z tipi yangın merdiveni ismini yapılış şeklinden kırmızıır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Projeye en şık Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı namuslu rahat oluşturulan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çısoy kötüın ve koca ısının autarı çıkmasını önlemek ciğerin bapnın sapa üstelik kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik Yangın Merdiveni Kapısı uygulaması mümkündür.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı diğeri hareketlidir. Durağan kanada zir üst sürgü ve üst ekip uygulandığı üzere, dikey ürkü amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak daha fazla insanın geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın durumunda insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page